Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
凌漢(1)
Ling Hon (1)  ♂





 
Filmography (1952-1995)
 
  副導演 (2 films)
    飛俠神刀 (1971)    
    大毛見小毛 (1981)    
  演員 (151 films)
    花田錯 (1962)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    六指琴魔(大結局) (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    萬古流芳 (1965)    
    老夫子三救傻仔明 (1966) ... 警察
    龍虎鬥 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    報仇 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    飛俠神刀 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    四騎士 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    黑店 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    群英會 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    淘氣公主 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    大刀王五 (1973)    
    警察 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    一嬌二俏三更妙 (1973)    
    目中無人 (1973)    
    血証 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    毒女 (1973)    
    土匪 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    五大漢 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    天網 (1974)    
    朋友 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    心魔 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    廉政風暴 (1975) ... 劉長偉
    大哥成 (1975)    
    七面人 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    蛇王子 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    大毒后 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    索命 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    床上的故事 (1977)    
    架步串女古惑仔 (1977)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    殘酷姦殺案 (1979) ... 齊隊長
    新天龍八部 (1982)    
    獸心 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    洪拳大師 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 騙子
    鬼馬神偷 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    平安夜 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    天堂血路 (1988)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    精裝追女仔之3狼之一族 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    摩登襯家 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    天地玄門 (1991)    
    音樂殭屍 (1992)    
    唐伯虎點秋香 (1993)    
    天崖追兇 (1994)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    九品芝麻官白面包青天 (1994)    
    熾熱情緣 (1994)    
    慈禧秘密生活 (1995)    
  策劃 (1 film)
    總有一天捉到你 (1970)    
  編劇 (44 films)
    傻俠妖姬 (1952)    
    歷盡艱辛一婦人 (1954)    
    如此人生 (1954)    
    梁山伯祝英台 (1955)    
    銀鳳 (1955)    
    杏花溪之戀 (1956)    
    萬紫千紅 (1956)    
    大地回春 (1956)    
    甜姐兒 (1957)    
    淘氣千金 (1959)    
    風情尤物 (1959)    
    蜜月風波 (1960)    
    桃花扇 (1961)    
    雪花神劍(上集) (1964)    
    雪花神劍(下集) (1964)    
    一味靠滾 (1964)    
    雪花神劍(三集大結局) (1964)    
    無字天書 (1965)    
    六指琴魔(上集) (1965)    
    六指琴魔(大結局) (1965)    
    玉女英魂(下集) (1965)    
    六指琴魔(下集) (1965)    
    玉女英魂(上集) (1965)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    金鼎游龍 (1966)    
    女賊黑野貓 (1966)    
    漁港恩仇 (1967)    
    女賊金燕子 (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    天劍絕刀 (1967)    
    碧眼魔女 (1967)    
    甜甜蜜蜜的姑娘 (1967)    
    我愛阿哥哥 (1967)    
    大師姐 (1967)    
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    歡樂滿人間 (1968)    
    大情人 (1968)    
    玉女心 (1968)    
    藍色酒店 (1968)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    一劍香 (1969)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    三殺手 (1970)    
    大毛見小毛 (1981)