Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊鈞
Albert Yang Chun  ♂
 
Filmography (1953-1983)
 
  攝影 (24 films)
    妙手回春 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    紅粉干戈 (1959)    
    畸人艷婦 (1960)    
    街童 (1960)    
    寶蓮燈 (1964)    
    王昭君 (1964)    
    落馬湖 (1966)    
    亂世兒女 (1966)    
    原野游龍 (1967)    
    春暖人間 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    夏日初戀 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    黑豹 (1969)    
    戰北國 (1972)    
    怪客 (1973)    
    龍虎征西 (1973)    
    下南洋 (1974)    
    翡翠馬 (1974)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    少林寺弟子 (1983)    
  製片 (1 film)
    翡翠馬 (1974)    
  演員 (2 films)
    秋瑾 (1953) ... 會稽縣
    新玉堂春 (1954) ... -