Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丘燕萍
Yau Yin-Ping (2)
 
Filmography (1992-2001)
 
  副導演 (5 films)
    馬路英雄II非法賽車 (1995)    
    壞孩子俱樂部 (1995)    
    猛鬼屠房 (1995)    
    鬼劇院之驚青艷女郎 (1996)    
    熱血刑警 (2001)    
  髮型 (1 film)
    嘩鬼旅行團 (1992)    
  演員 (1 film)
    壞孩子俱樂部 (1995) ... 電台司機
  場記 (10 films)
    戰神傳說 (1992)    
    虐之戀 (1993)    
    死亡監獄 (1994)    
    壞孩子俱樂部 (1995)    
    炸彈情人 (1995)    
    孽戀 (1995)    
    紅燈區 (1996)    
    古惑女之決戰江湖 (1996)    
    狂野三千響 (1996)    
    龍虎砵蘭街 (1996)