Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉文斌
Lau Man-Ban  ♂
Aliases:  劉文彬





 
Filmography (1977-1994)
 
  動作設計 (1 film)
    乞丐與藝妲 (1979)    
  製片 (9 films)
    郭素月棺中產子 (1980)    
    邱岡舍與白賊七 (1980)    
    邪魔 (1981)    
    媽媽十一歲 (1981)    
    飛頭魔女 (1982)    
    邪魔女 (1982)    
    笑太極 (1984)    
    母牛一條 (1986)    
    殭屍怕怕 (1986)    
  錄音 (2 films)
    魯冰花 (1989)    
    暗夜槍聲 (1994)    
  演員 (19 films)
    人虎戀 (1977)    
    猴駙馬 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    臭頭小子 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    錢王、拳王 (1979)    
    瘋女十八年 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    孫臏下山鬥龐涓 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    絕代英雄 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    闖王李自成 (1981)    
    邪魔 (1981)    
    飛頭魔女 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    笑太極 (1984)