Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王志斌
Eddie Wong Chi-Ban
Aliases:  黃志斌

 
Filmography (1999-2018)
 
  製片 (29 films)
    2002 (2001)    
    魂魄唔齊 (2002)    
    絕世好B (2002)    
    戀上你的床 (2003)    
    豪情 (2003)    
    戀情告急 (2004)    
    非常青春期 (2005)    
    猛龍 (2005)    
    借兵 (2005)    
    神話 (2005)    
    戀愛初歌 (2006)    
    黑拳 (2006)    
    導火線 (2007)    
    奪帥 (2008)    
    葉問 (2008)    
    葉問2 (2010)    
    蘇乞兒 (2010)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    最強囍事 (2011)    
    男人如衣服 (2012)    
    八星報喜 (2012)    
    百星酒店 (2013)    
    那夜凌晨,我坐上了旺角開往大埔的紅Van (2014)    
    殺破狼II (2015)    
    衝上雲霄 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
  錄音 (1 film)
    葉問外傳:張天志 (2018)    
  演員 (2 films)
    過海隧道 (1999)    
    翡翠明珠 (2010) ... 畫師