Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
英達
Ying Da  ♂





 
Filmography (1989-2017)
 
  監製 (1 film)
    深宮遺夢 (2016)    
  導演 (1 film)
    鴻運高照 (2008)    
  演員 (25 films)
    最後的貴族 (1989) ... 周大慶
    霸王別姬 (1993) ... 戲團老闆
    甲方乙方 (1997) ... 巴頓
    女帥男兵 (2000)    
    大腕 (2001)    
    獨自等待 (2004)    
    我為誰狂 (2004) ... 葉聰
    東京審判 (2006) ... 倪征燠
    梅蘭芳 (2008) ... 馮子光
    鴻運高照 (2008)    
    建國大業 (2009)    
    風聲 (2009) ... 金生火
    東風雨 (2010)    
    愛情維修站 (2010)    
    戒煙不戒酒 (2011) ... 牛总
    奪命心跳 (2011)    
    親密敵人 (2011)    
    太極2:英雄崛起 (2012) ... 江嚴皓
    太極1從零開始 (2012) ... 江嚴皓
    我和你 (2012)    
    牛膽神偷 (2013)    
    臥龍崗 (2014)    
    熱血男人幫 (2015)    
    將錯就錯 (2015)    
    極致追擊 (2017)    
  出品人 (1 film)
    機器之血 (2017)