Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江帆(1)
Chiang Fan  ♀





 
Filmography (1968-1974)
 
  演員 (19 films)
    狼與天使 (1968) ... 鳳凰
    野玫瑰 (1969)    
    黑風嶺 (1969) ... 杜玉曼
    老爺夜總會 (1970)    
    十八羅漢 (1970)    
    招財進寶 (1971)    
    劍 (1971)    
    新羅生門 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    萬家樂 (1971)    
    海盜張保仔 (1972) ... 翠英
    硬碰硬 (1972)    
    孫悟空大戰紅孩兒 (1972) ... 玉面公主
    碼頭大決鬥 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    大佬 (1974)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    中國車夫 (1974)