Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葛蘭
Grace Chang  ♀





 
Filmography (1953-1964)
 
  演員 (34 films)
    七姊妹 (1953)    
    鑽石花 (1953) ... 孫巧雲
    碧血黃花 (1954) ... 林七妹
    再春花 (1954) ... 蕭淑雯
    金縷衣 (1956)    
    雪裡紅 (1956)    
    長巷 (1956) ... 康叔英
    驚魂記 (1956)    
    飛虎將軍 (1956) ... 教官之妹 - 孫葛蘭
    關山行 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956) ... 秋香
    無頭案 (1957)    
    酒色財氣 (1957)    
    愛與罪 (1957)    
    曼波女郎 (1957)    
    金鳳凰 (1958) ... 鳳姑
    珊瑚 (1958)    
    青春兒女 (1959) ... '百靈鳥' 李青萍
    姊妹花 (1959)    
    空中小姐 (1959) ... 林可蘋
    血洒情花 (1959) ... 杜湄娜
    千面女郎 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    辮子姑娘 (1960) ... 李桂蘭
    六月新娘 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    教我如何不想他 (1963) ... 李美心
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    寶蓮燈 (1964) ... 三聖母
    啼笑姻緣(上集) (1964) ... 飾賀莉娜, 申鳳熙