Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡廉壁
Woo Lim-Pek
Aliases:  胡廉璧,  胡簾璧
 
Filmography (1971-1999)
 
  演員 (1 film)
    1959某日某 (1999)    
  道具 (25 films)
    時來運轉 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    鬼風吹 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    春滿女學府 (1975)    
    少林木人巷 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    拳精 (1978)    
    茅山道人 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    金枝玉葉 (1980)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    魔胎 (1983)    
    情人,看刀 (1984)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    倩女雲雨情 (1989)    
    密宗威龍 (1991)