Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃宏顯
Eddy Wong Wang-Hin  ♂

 
Filmography (1999-2017)
 
  特別視效 (29 films)
    紫雨風暴 (1999)    
    千王之王2000 (1999)    
    玻璃樽 (1999)    
    星願 (1999)    
    拳神 (2001)    
    老夫子2001 (2001)    
    蜀山傳 (2001)    
    夕陽天使 (2002)    
    千機變 (2003)    
    無間道III (2003)    
    旺角黑夜 (2004)    
    救命 (2004)    
    千機變II花都大戰 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    情癲大聖 (2005)    
    再說一次我愛你 (2005)    
    虫不知 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    墨攻 (2006)    
    心想事成 (2007)    
    不能說的秘密 (2007)    
    白蛇傳說 (2011)    
    新少林寺 (2011)    
    深藍 (2013)    
    愛在深秋 (2016)    
    大樂師.為愛配樂 (2016)    
    蕩寇風雲 (2017)