Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尤宜珠
Yau Yee-Chu
 
Filmography (1978-1998)
 
  化妝 (35 films)
    決鬥者的生命 (1978)    
    俠影留香 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    英雄對英雄 (1981)    
    紅粉游俠 (1982)    
    狼女白魔 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    人蛇大戰 (1983)    
    撢武門 (1983)    
    鬼馬天師 (1984)    
    殭屍小子 (1985)    
    勇闖江湖 (1986)    
    殺夫 (1986)    
    新阿里巴巴 (1988)    
    7小福 2 (1989)    
    飛越陰陽界 (1989)    
    至尊無敵之戰神 (1990)    
    九月初九之重見天日 (1991)    
    靈狐 (1991)    
    貓變 (1991)    
    世間女子 (1992)    
    千人斬 (1993)    
    無敵反斗星 (1995)    
    新紮師兄追女仔 (1995)    
    重慶愛情感覺 (1996)    
    四個不平凡的少年 (1996)    
    漫畫王 (1996)    
    頑皮故事 (1997)    
    火燒島之橫行霸道 (1997)    
    捉姦,強姦,通姦 (1997)    
    天生絕配 (1997)    
    情色 (1998)