Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林偉(3)
Lam Wai (3)
 
Filmography (1958-1977)
 
  副導演 (2 films)
    刀劍雙蘭 (1965)    
    窗外情 (1968)    
  監製 (4 films)
    夫榮妻未貴 (1958)    
    風塵俠侶 (1961)    
    紅巾女俠 (1961)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
  製片 (23 films)
    胡不歸 (1958)    
    梁祝恨史 (1958)    
    馬票女郎 (1958)    
    麗鬼冤仇 (1959)    
    女兒香 (1959)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    風塵俠侶 (1961)    
    七煞掌 (1964)    
    柳葉刀 (1964)    
    一劍恩仇 (1964)    
    江湖七虎 (1964)    
    八個兇手 (1965)    
    閻王令 (1965)    
    夜半的鬼影 (1966)    
    冷月離魂 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    播音王子 (1966)    
    神探智破美人計 (1967)    
    薛丁山(上集) (1967)    
    青春兒女 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    青春戀歌 (1968)    
    紅鸞星動 (1968)    
  演員 (1 film)
    邪牌愛差人 (1977)    
  道具 (1 film)
    金葉菊 (1965)    
  策劃 (1 film)
    梁祝恨史 (1958)