Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周家聲
Chau Ka-Sing  ♂





 
Filmography (2000-2018)
 
  演員 (17 films)
    僱傭兵 (2000)    
    新紮師妹 (2002)    
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    新紮師妹2 (2003)    
    新紮師妹3 (2006) ... 鈴鈴
    狗咬狗 (2006) ... 反眼
    寶貝計劃 (2006) ... 壽司店經理
    老港正傳 (2007) ... 新會員
    軍雞 (2007) ... 藤吉公平
    門徒 (2007)    
    惡男事件 (2008) ... 村長
    深海尋人 (2008) ... 邦仔
    家有喜事2009 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    單身男女 (2011) ... 汽車經紀
    盲探 (2013) ... 仵工甲
    逆流大叔 (2018) ... B仔