Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘偉基
Poon Wai-Kei
 
Filmography (2001-2004)
 
  錄音 (2 films)
    戀愛起義 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
  混音 (16 films)
    2002 (2001)    
    別戀 (2001)    
    絕世好Bra (2001)    
    常在我心 (2001)    
    玉女添丁 (2001)    
    乾柴烈火 (2002)    
    新紮師妹 (2002)    
    絕世好B (2002)    
    低一點的天空 (2003)    
    炮製女朋友 (2003)    
    戀上你的床 (2003)    
    千機變II花都大戰 (2004)    
    江湖 (2004)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    A-1頭條 (2004)    
    追擊8月15 (2004)