Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬文現
Stephen Ma Man-Yin  ♂
 
Filmography (1990-2016)
 
  特別視效 (45 films)
    千年女妖 (1990)    
    天地玄門 (1991)    
    嘩鬼旅行團 (1992)    
    黑俠 (1996)    
    戇星先生 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    極度重犯 (1998)    
    殺手之王 (1998)    
    神偷次世代 (2000)    
    特務迷城 (2001)    
    鍾無艷 (2001)    
    全職殺手 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    PTU (2003)    
    豪情 (2003)    
    戀上你的床 (2003)    
    奇逢敵手 (2003)    
    大隻佬 (2003)    
    墨斗先生 (2004)    
    少林殭屍 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    龍威父子 (2005)    
    神經俠侶 (2005)    
    黑社會 (2005)    
    我亞媽發仔瘟 (2005)    
    非常青春期 (2005)    
    黑夜 (2006)    
    至尊無賴 (2006)    
    放•逐 (2006)    
    少林殭屍天極 (2006)    
    天生一對 (2006)    
    天行者 (2006)    
    犀照 (2006)    
    雙子神偷 (2007)    
    功夫無敵 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    老港正傳 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    第一誡 (2008)    
    畫皮 (2008)    
    奪標 (2008)    
    功夫廚神 (2009)    
    終極勝利 (2016)