Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
馬文現
Stephen Ma Man-Yin  ♂

 
Filmography (1990-2016)
 
  視覺特效總監 (2 films)
    奇逢敵手 (2003)    
    少林殭屍 (2004)    
  特別視效 (40 films)
    千年女妖 (1990)    
    天地玄門 (1991)    
    嘩鬼旅行團 (1992)    
    飛虎雄心 (1994)    
    黑俠 (1996)    
    天地雄心 (1997)    
    戇星先生 (1997)    
    G4特工 (1997)    
    野獸刑警 (1998)    
    極度重犯 (1998)    
    殺手之王 (1998)    
    龍在江湖 (1998)    
    目露凶光 (1999)    
    辣手回春 (2000)    
    神偷次世代 (2000)    
    江湖告急 (2000)    
    鍾無艷 (2001)    
    全職殺手 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    這個夏天有異性 (2002)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    野狼 (2002)    
    大隻佬 (2003)    
    戀上你的床 (2003)    
    豪情 (2003)    
    PTU (2003)    
    向左走.向右走 (2003)    
    百年好合 (2003)    
    大事件 (2004)    
    墨斗先生 (2004)    
    龍威父子 (2005)    
    黑夜 (2006)    
    至尊無賴 (2006)    
    老港正傳 (2007)    
    功夫無敵 (2007)    
    奪標 (2008)    
    第一誡 (2008)    
    畫皮 (2008)    
    終極勝利 (2016)    
  視覺特效指導 (23 films)
    特務迷城 (2001)    
    暗戰2 (2001)    
    柔道龍虎榜 (2004)    
    A-1頭條 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    江湖 (2004)    
    我亞媽發仔瘟 (2005)    
    黑社會 (2005)    
    神經俠侶 (2005)    
    非常青春期 (2005)    
    少林殭屍天極 (2006)    
    犀照 (2006)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    天生一對 (2006)    
    天行者 (2006)    
    放•逐 (2006)    
    雙子神偷 (2007)    
    跟蹤 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    神鎗手 (2009)    
    功夫廚神 (2009)