Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅麗娟(3)
Law Lai-Kuen (3)
 
Filmography (1977-2001)
 
  化妝 (49 films)
    黑帶空手道 (1977)    
    碧海情天 (1978)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    龍形摩橋 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    阿燦出千 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    賊性 (1982)    
    摧花者死 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    盟 (1983)    
    公僕 (1984)    
    好彩撞到你 (1984)    
    伊人再見 (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    小狐仙 (1985)    
    法外情 (1985)    
    惡男 (1986)    
    天煞 (1986)    
    開心快活人 (1987)    
    婚外情 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    霸王花 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    求愛敢死隊 (1988)    
    殺出黃國 (1988)    
    猛虎發火 (1989)    
    城市判官 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    夜激情 (1989)    
    同根生 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    水玲瓏 (1990)    
    鬼幹部 (1991)    
    神探馬如龍 (1991)    
    私鐘真面目 (1992)    
    哎也女朋友 (1992)    
    天使狂龍 (1993)    
    馬伕手記 (1993)    
    性事奇趣錄之閹夫 (1994)    
    醉拳II (1994)    
    愛情加油站 (1994)    
    驚夢魂 (1995)    
    南洋第一邪降 (1996)    
    借錢專家 (1997)    
    新羔羊醫生 (1998)    
    魔影 (2000)    
    最後通牒 (2001)    
  髮型 (1 film)
    詠春 (1994)    
  演員 (3 films)
    摩登天師 (1982)    
    愛人女神 (1982)    
    天堂血路 (1988)