Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚德榮
Tam Tak-Wing
 
Filmography (1992-2019)
 
  錄音 (85 films)
    大咸濕 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992)    
    阿德晒命 (1994)    
    偷錯隔牆花 (1995)    
    人間有情 (1995)    
    救世神棍 (1995)    
    虎度門 (1996)    
    南海十三郎 (1997)    
    G4特工 (1997)    
    九星報喜 (1998)    
    半支煙 (1999)    
    創業玩家 (2000)    
    有情飲水飽 (2001)    
    絕世好Bra (2001)    
    重裝警察 (2001)    
    情迷大話王 (2001)    
    走投有路 (2001)    
    幽靈情書 (2001)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    一蚊雞保鏢 (2002)    
    豬扒大聯盟 (2002)    
    少年阿虎 (2003)    
    絕種好男人 (2003)    
    妖夜迴廊 (2003)    
    絕種鐵金剛 (2003)    
    魔幻廚房 (2004)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    雀聖 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    見鬼10 (2005)    
    後備甜心 (2005)    
    雀聖2自摸天后 (2005)    
    得閒飲茶 (2006)    
    傷城 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    提防老千 (2006)    
    獨家試愛 (2006)    
    七擒七縱七色狼 (2007)    
    人在江湖 (2007)    
    性工作者十日談 (2007)    
    十分愛 (2007)    
    醒獅 (2007)    
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007)    
    十分鍾情 (2008)    
    性工作者2:我不賣身 我賣子宮 (2008)    
    愛鬥大 (2008)    
    証人 (2008)    
    愛情萬歲 (2008)    
    同門 (2009)    
    Laughing Gor之變節 (2009)    
    關人7事 (2009)    
    永久居留 (2009)    
    死神傻了 (2009)    
    矮仔多情 (2009)    
    上上下下 (2010)    
    霧 (2010)    
    惡胎 (2010)    
    囡囡 (2010)    
    全城熱戀 (2010)    
    喜愛夜蒲 (2011)    
    開心魔法 (2011)    
    出軌的女人 (2011)    
    猛男滾死隊 (2011)    
    高舉•愛 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    喜愛夜蒲2 (2012)    
    Together在一起 (2013)    
    重口味 (2013)    
    不二神探 (2013)    
    重生 (2014)    
    販賣·愛 (2014)    
    唐伯虎衝上雲霄 (2014)    
    巴黎假期 (2015)    
    衝鋒車 (2015)    
    赤道 (2015)    
    使徒行者 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    幸運是我 (2016)    
    黃金兄弟 (2018)    
    L風暴 (2018)    
    洩密者們 (2018)    
    使徒行者2諜影行動 (2019)    
  演員 (2 films)
    大迫遷 (1993) ... ICAC 職員
    囡囡 (2010) ... $10000 客人