Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉丹(1)
Lau Dan (1)  ♂
Aliases:  劉慶基





 
Filmography (1969-2015)
 
  演員 (95 films)
    龍吟虎嘯 (1969) ... 韓飛
    神經刀 (1969)    
    翠寒谷 (1970)    
    小蘋果 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    異鄉客 (1970) ... 封獵戶
    大劍士 (1970)    
    霸行三千里 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971) ... 溫劍峰
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    風月奇譚 (1972)    
    大軍閥 (1972) ... 李伯長
    水滸傳 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    北地胭脂 (1973) ... 張英麟
    風流韻事 (1973) ... 2) 來旺 1) 王羲之
    血証 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    七十二家房客 (1973) ... 分局長
    香港73 (1974) ... 汽車經紀
    天網 (1974)    
    龍虎灘 (1974)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    義劫愛神號 (1975)    
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    港澳傳奇 (1975) ... 康力
    大老千 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    名女人奇異錄 (1976)    
    玩火的人 (1977)    
    出冊 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    流氓皇帝 (1977)    
    四二六 (1977)    
    不擇手段 (1978)    
    殘酷大分屍 (1978)    
    四二八 (1978)    
    漩渦 (1978)    
    追 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    毒計 (1979)    
    殘酷姦殺案 (1979)    
    著錯草鞋走錯路 (1979)    
    鬼才龍虎榜 (1979)    
    滿宮春 (1979)    
    武狀元 (1980)    
    衝破 (1980)    
    煲車 (1981)    
    大力小水手 (1981)    
    綠印 (1981)    
    大控訢 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981) ... 陳大文
    膽搏膽 (1981)    
    枯良枯 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    花劫 (1982)    
    摩登雜差 (1982)    
    摧花者死 (1983) ... 少鳳父
    上海灘 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    上海灘續集 (1983) ... 馮敬堯
    火拼油尖區 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    魔胎 (1983)    
    初哥 (1984)    
    好彩撞到你 (1984)    
    第8站 (1984)    
    武松 (1984)    
    警察故事 (1985) ... 毒販
    猛鬼迫人 (1985)    
    哈林行動 (1986)    
    堂口故事 (1986) ... 昆叔
    赤色大風暴 (1990)    
    一千靈異夜之血的疑惑 (1992)    
    真的愛妳 (1992)    
    靈界誘惑 (1992)    
    招財進寶 (1992)    
    勝者至尊之賭神爭霸戰 (1993)    
    末路驚情 (1993) ... 丁國寶
    衰鬼情未了 (1993)    
    搭錯情人上錯床 (1993)    
    情冤 (1994)    
    我友張來 (1994)    
    叛逆情緣 (1995)    
    我要成名 (2006)    
    搏擊奇緣 (2015)