Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚國明
Stanley Tam Kwok-Ming
 
Filmography (1997-2018)
 
  監製 (1 film)
    七月好風 (2008)    
  副導演 (1 film)
    蝴蝶 (2004)    
  導演 (1 film)
    七月好風 (2008)    
  剪接 (12 films)
    哥哥 (2001)    
    蝴蝶 (2004)    
    追蹤眼前人 (2005)    
    再說一次我愛你 (2005)    
    出埃及記 (2007)    
    七月好風 (2008)    
    東風破 (2010)    
    浮城 (2012)    
    止殺令 (2012)    
    點對點 (2014)    
    逆向誘拐 (2018)    
    告別之前 (2018)    
  演員 (7 films)
    最後判決 (1997)    
    月亮的秘密 (2000)    
    哥哥 (2001)    
    憂憂愁愁的走了 (2001)    
    蝴蝶 (2004) ... 化學科老師
    追蹤眼前人 (2005)    
    七月好風 (2008) ... 蘭心爸爸
  策劃 (1 film)
    逆向誘拐 (2018)    
  編劇 (1 film)
    七月好風 (2008)