Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王志強(1)
Wong Chi-Keung (6)
Aliases:  王一龍,  王少逸,  黃少逸,  黃志強,  王志





 
Filmography (1979-2002)
 
  動作設計 (6 films)
    猛鬼舞廳 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    奇兵 (1990)    
    機密檔案之致命誘惑 (1994)    
    新羔羊醫生 (1998)    
    龍虎列傳 (1999)    
  演員 (81 films)
    銷魂玉 (1979)    
    惡爺 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    武松 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    幫規 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    鹿鼎記 (1983)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    流氓公僕 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    堂口故事 (1986)    
    師姐撞邪 (1986)    
    英雄正傳 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    最後一戰 (1987)    
    開心快活人 (1987)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    凶貓 (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    旺角卡門 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    老虎出更 (1988)    
    烈血風雲 (1988)    
    情義心 (1988)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    我在江湖 (1989)    
    流氓差婆 (1989)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    棄卒 (1990)    
    初到貴境 (1990)    
    都市煞星 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    致命的誘惑 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    西環的故事 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    怒火威龍 (1991)    
    子彈出租 (1991)    
    飛鷹行動 (1991)    
    賭王至尊 (1991)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    音樂殭屍 (1992)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    葵花聖女 (1993)    
    地下裁決 (1994)    
    青蛇殺手 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    勇探 (1998)    
    新羔羊醫生 (1998)    
    浪盜江湖 (1999)    
    鐵男本色 (2000)    
    麻辣神探 (2002)    
  編劇 (1 film)
    奇兵 (1990)