Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙亮 (1)
Zhao Liang (1)  ♂





 
Filmography (1988-2016)
 
  演員 (22 films)
    棋王 (1988)    
    老店 (1990) ... 青年田順
    不要問我從哪堥 (1991)    
    緝毒戰 (1991)    
    保鏢哈斯爾 (1992)    
    炮打雙燈 (1994)    
    巧奔妙逃 (1995)    
    花好月圓 (2004) ... 皇帝
    神槍手 (2004)    
    向我開炮 (2007)    
    錯愛 (2007)    
    建黨偉業 (2011)    
    王的盛宴 (2012) ... 武涉
    太陽花兒開 (2012)    
    錯位戀人 (2013)    
    憑啥相信你 (2013)    
    蘭輝 (2014)    
    超萌英雄 (2014)    
    換個活法 (2016)    
    奇葩追夢 (2016)    
    大唐玄奘 (2016)    
    逆愛 (2016) ... 張父