Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李坤龍(1)
Lee Kuen-Long  ♂
 
Filmography (1983-2012)
 
  特別視效 (1 film)
    順流逆流 (2000)    
  道具 (34 films)
    陰陽錯 (1983)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    生死線 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    刀馬旦 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    八喜臨門 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    靈幻先生 (1987)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    不脫襪的人 (1989)    
    阿修羅 (1990)    
    屍家重地 (1990)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993)    
    給爸爸的信 (1995)    
    三五成群 (1999)    
    七月又十四之信不信由你 (1999)    
    自從他來了 (2000)    
    順流逆流 (2000)    
    老夫子2001 (2001)    
    蜀山傳 (2001)    
    黑俠 II (2002)    
    大魔術師 (2012)