Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓雄飛
Han Xiong-Fei  ♂
Aliases:  熊飛
 
Filmography (1951-1964)
 
  監製 (2 films)
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    屍變 (1958)    
  製片 (21 films)
    火鳳凰 (1951)    
    神鬼人 (1952)    
    中秋月 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953)    
    闔第光臨 (1955)    
    一年之計 (1955)    
    閃電戀愛 (1955)    
    新婚第一夜 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    寂莫的心 (1956)    
    太太傳奇 (1957)    
    男大當婚 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    搶新郎 (1958)    
    屍變 (1958)    
    紅樓夢 (1962)    
    我們要結婚 (1962)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    男男女女 (1964)    
  演員 (4 films)
    寂莫的心 (1956)    
    雪中蓮 (1957) ... 韓經理
    逆旅風雲 (1957)    
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 韓經理