Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高幸枝
Kao Hsing-Chih  ♀
Aliases:  高杏枝,  高辛枝





 
Filmography (1962-1988)
 
  監製 (1 film)
    危險的青春 (1969)    
  演員 (29 films)
    龍山寺之戀 (1962)    
    新妻鏡 (1963)    
    義犬救子 (1963)    
    海灣風雲 (1963)    
    蚵女 (1964)    
    雷堡風雲 (1965) ... 春蘭
    大某小姨 (1967) ... 秋雲
    恨你入骨 (1967)    
    往日的舊夢 (1968)    
    丈夫與我 (1969)    
    危險的青春 (1969) ... 玉嬋
    丈夫與生育 (1969)    
    春宵一刻值千金 (1969)    
    再見阿郎 (1970)    
    聚寶盆 (1970)    
    神狐鬼俠 (1970) ... 謝二娘
    吾愛吾妻 (1970)    
    我心碎了 (1971)    
    秋燈夜雨 (1974)    
    藍橋月冷 (1975)    
    保鑣 (1976)    
    秋蓮 (1979)    
    博多夜船 (1980)    
    源 (1980)    
    千王鬥千后 (1981)    
    三個問題女學生 (1982)    
    慧眼識英雄 (1982)    
    七隻狐狸 (1985)    
    情與法 (1988)