Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
承恩
Sing Yan  ♂
Aliases:  葛承恩





 
Filmography (1987-2002)
 
  演員 (19 films)
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    血點 (1988)    
    童黨 (1988) ... 強父
    最佳女婿 (1988)    
    急凍奇俠 (1989)    
    特警90 (1989)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    都市煞星 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    志在出位 (1991)    
    猛鬼狐狸精 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    英雄淚 (1991)    
    哎也女朋友 (1992)    
    漫畫威龍 (1992)    
    神算 (1992)    
    現代應召女郎 (1992)    
    生死線 (2002)