Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊帆(1)
Yeung Fan (1)  ♂



 
Filmography (1952-1978)
 
  副導演 (7 films)
    歌聲淚影(上集) (1952)    
    梅娘 (1956)    
    仙女戲魔王 (1957)    
    香城兇影 (1958)    
    奸情 (1958)    
    五月雨中花(下集) (1960)    
    五月雨中花(上集) (1960)    
  導演 (3 films)
    借親配 (1963)    
    瓊花淚 (1963)    
    雙駙馬 (1964)    
  演員 (28 films)
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    龍舟祥 (1952) ... 張清
    黃金世界 (1953)    
    慈母淚 (1953) ... 王國樑—成年
    不平凡的愛 (1954) ... 富強
    爸爸萬歲 (1954)    
    女兒心 (1954)    
    胭脂淚 (1954)    
    落花流水 (1954) ... 周作浪
    鄉村姑娘 (1955)    
    碎琴樓 (1955)    
    余之妻 (1955) ... 大勇
    新李三娘 (1955) ... 劉知遠
    愛(下集) (1955) ... 看賣藝者
    人道 (1955)    
    飛賊黑貓 (1956)    
    遺腹子(下集 大結局) (1956)    
    火 (1956) ... 洪大文
    遺腹子(上集) (1956)    
    血染黃金 (1957)    
    仙女戲魔王 (1957) ... 阿勝
    黑俠擒兇 (1958) ... 劉福三, 威林
    香城兇影 (1958)    
    歷盡滄桑一美人 (1958)    
    奸情 (1958) ... 探長
    碧血劍(下集) (1959) ... 羅立如
    七劍下天山 (1959)    
    茄哩啡 (1978)    
  出品人 (1 film)
    酒色財氣 (1972)    
  編劇 (11 films)
    簡娘 (1955)    
    簷前滴水 (1955)    
    飛賊黑貓 (1956)    
    梅娘 (1956)    
    珠江河畔 (1957)    
    七劍下天山 (1959)    
    通心樹 (1959)    
    五月雨中花(下集) (1960)    
    五月雨中花(上集) (1960)    
    天倫(上集) (1961)    
    天倫(下集) (1961)