Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘敏華
Poon Man-Wa
 
Filmography (1977-2003)
 
  化妝 (135 films)
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    絕代雙驕 (1979)    
    老鷹的劍 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    英雄無淚 (1980)    
    蠱 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    武館 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    魔界 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    幫規 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    武松 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    樑上君子 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    日劫 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    三十處男 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    吉人天相 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    甜蜜十六歲 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    青春怒潮 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    肝膽相照 (1987)    
    歡樂5人組 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    東方禿鷹 (1987)    
    畫中仙 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    七小福 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    夢過界 (1988)    
    不脫襪的人 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    追女重案組 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    絕橋智多星 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    一觸即發 (1991)    
    絕代雙驕 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    夜夜伴肥嬌 (1992)    
    草莽英雌 (1992)    
    新龍門客棧 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    伙頭福星 (1992)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    超級學校霸王 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    唐伯虎點秋香 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    東邪西毒 (1994)    
    新天龍八部之天山童姥 (1994)    
    西楚霸王 (1994)    
    怪俠一枝梅 (1994)    
    飛虎雄心 (1994)    
    震撼性醜聞 (1995)    
    刀 (1995)    
    猛鬼屠房 (1995)    
    空中小姐 (1995)    
    十兄弟 (1995)    
    食神 (1996)    
    賭神3之少年賭神 (1996)    
    大三元 (1996)    
    天地雄心 (1997)    
    算死草 (1997)    
    G4特工 (1997)    
    一個好人 (1997)    
    迴轉壽屍 (1997)    
    B計劃 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    女色狼 (1999)    
    爆裂刑警 (1999)    
    少年十五十六時 (2000)    
    神偷次世代 (2000)    
    戀愛起義 (2001)    
    蜀山傳 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    黑俠 II (2002)    
    絕種鐵金剛 (2003)    
    飛龍再生 (2003)    
  髮型 (2 films)
    猛鬼屠房 (1995)    
    一個好人 (1997)