Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘敏華
Poon Man-Wa
 
Filmography (1977-2003)
 
  化妝 (135 films)
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    秀花大盜 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    孔雀王朝 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    英雄無淚 (1980)    
    千門八將 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    武館 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    蠱 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    武松 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    魔界 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    幫規 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    六指琴魔 (1983)    
    日劫 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    錦衣衛 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    現代豪放女 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    吉人天相 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    甜蜜十六歲 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    青春怒潮 (1986)    
    標錯參 (1987)    
    東方禿鷹 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    歡樂5人組 (1987)    
    鬼猛腳 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    夢過界 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    七小福 (1988)    
    追女重案組 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    不脫襪的人 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    紅場飛龍 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    絕橋智多星 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    一觸即發 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    新龍門客棧 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    伙頭福星 (1992)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    夜夜伴肥嬌 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    草莽英雌 (1992)    
    超級學校霸王 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    唐伯虎點秋香 (1993)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    東邪西毒 (1994)    
    新天龍八部之天山童姥 (1994)    
    飛虎雄心 (1994)    
    西楚霸王 (1994)    
    怪俠一枝梅 (1994)    
    猛鬼屠房 (1995)    
    空中小姐 (1995)    
    十兄弟 (1995)    
    震撼性醜聞 (1995)    
    刀 (1995)    
    大三元 (1996)    
    食神 (1996)    
    賭神3之少年賭神 (1996)    
    一個好人 (1997)    
    迴轉壽屍 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    算死草 (1997)    
    G4特工 (1997)    
    B計劃 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    女色狼 (1999)    
    爆裂刑警 (1999)    
    少年十五十六時 (2000)    
    神偷次世代 (2000)    
    蜀山傳 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    戀愛起義 (2001)    
    黑俠 II (2002)    
    飛龍再生 (2003)    
    絕種鐵金剛 (2003)    
  髮型 (2 films)
    猛鬼屠房 (1995)    
    一個好人 (1997)