Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
湯怡惠
Tang Yi-Hui  ♀
Aliases:  湯宜慧,  張素琴,  湯怡慧,  張愛琴,  張琴(2),  楊怡惠


 
Filmography (1989-2001)
 
  演員 (19 films)
    三點突破 (1989)    
    武林皇后 (1992)    
    胭脂殺陣 (1992)    
    雪魔女 (1993)    
    血淚江湖 (1993)    
    紅塵劫 (1993)    
    殺手的女兒 (1995)    
    困著她的心靈 (1995)    
    黑幫花剌 (1996)    
    性失控 (1996)    
    徵信暴情 (1996)    
    喋血劫花 (1996)    
    情迷意亂 (1996)    
    職業情人 (1997)    
    酒女情深 (1997)    
    變色桃花源 (1999)    
    迷人的凶器 (1999)    
    空枕難眠 (2000)    
    留住真情 (2001)