Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
歐作霖
Au Chok-Lam
Aliases:  歐作林,  區作霖
 
Filmography (1975-1989)
 
  演員 (1 film)
    風塵 (1980)    
  燈光 (28 films)
    馬哥波羅 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    八國聯軍 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    茄哩啡 (1978)    
    四大跛拳 (1979)    
    六三三 (1979)    
    兵來賊擋 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    風塵 (1980)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    忌廉溝鮮奶 (1981)    
    拍拖更 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    人嚇鬼 (1984)    
    聖誕快樂 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    拍檔闖情關 (1985)    
    祝您好運 (1985)    
    花女情狂 (1985)    
    午夜麗人 (1986)    
    天使行動 (1987)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
    天使行動III魔女末日 (1989)