Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘炳權
Poon Bing-Kuen
 
Filmography (1950-1970)
 
  製片 (45 films)
    年晚錢 (1950)    
    錦繡人生 (1954)    
    女兒心 (1954)    
    九九九海灘命案 (1957)    
    鬼夜哭 (1957)    
    血染相思谷 (1957)    
    椰林月 (1957)    
    神童捉賊記 (1958)    
    陳超結婚 (1958)    
    情賊 (1958)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    情犯 (1959)    
    歡喜冤家 (1959)    
    湖畔草 (1959)    
    情天血淚 (1959)    
    天倫情淚 (1959)    
    大廈情殺案 (1959)    
    通心樹 (1959)    
    雷雨之夜 (1960)    
    蜜月驚魂 (1960)    
    難兄難弟 (1960)    
    連理枝 (1960)    
    五月雨中花(下集) (1960)    
    神童歷險記 (1961)    
    山盟海誓 (1961)    
    夜半幽靈 (1961)    
    胭脂賊 (1962)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    難得有情郎 (1962)    
    招郎入舍 (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    一夜恩情 (1964)    
    結婚的秘密 (1965)    
    刀劍雙蘭 (1965)    
    真假情人 (1965)    
    貓眼女郎 (1967)    
    莫負青春 (1967)    
    少女情 (1967)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    獨眼俠 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    春光無限好 (1968)    
    君子劍 (1969)    
    學府新潮 (1970)    
  導演 (13 films)
    契爺艷史 (1952)    
    兩個傻英雄 (1952)    
    孝感動天 (1952)    
    龍舟祥 (1952)    
    太太有喜 (1953)    
    春宵一刻值千金 (1953)    
    樓下閂水喉 (1954)    
    一家八口一張床 (1954)    
    乞米養狀元 (1954)    
    三妻奇案 (1955)    
    入鄉隨俗 (1955)    
    嫁壞老公生壞仔 (1956)    
    戰地笳聲海棠紅 (1958)    
  演員 (4 films)
    年晚錢 (1950)    
    秋墳 (1951) ... 老漢
    後窗 (1955)    
    春光無限好 (1968) ... 老丁
  編劇 (2 films)
    龍舟祥 (1952)    
    結婚的秘密 (1965)