Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石慧
Shi Hui (1)  ♀





 
Filmography (1952-1979)
 
  副導演 (1 film)
    鴛夢重溫 (1961)    
  場記 (1 film)
    不要離開我 (1955)    
  演員 (46 films)
    蜜月 (1952) ... 陳玉冰
    百花齊放 (1952)    
    淑女圖 (1952)    
    一家春 (1952)    
    絕代佳人 (1953)    
    兒女經 (1953) ... 顏大明
    孽海花 (1953)    
    寸草心 (1953)    
    大兒女經 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    不要離開我 (1955) ... 飾女鋼琴手
    小舞孃 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957) ... 小鴿子姑娘
    丁香姑娘 (1957) ... 殷慧芳
    鳴鳳 (1957)    
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    借親配 (1958)    
    玉手擒兇 (1958) ... 江阿鳳
    蘭花花 (1958)    
    荳寇年華 (1959) ... 雷美美
    錦上添花 (1959)    
    真假千金 (1959) ... 大毛/茱迪
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    血染少女心 (1959)    
    笑笑笑 (1960)    
    情投意合 (1960) ... 朱莎菲
    脂粉小霸王 (1960) ... 倪蘭
    雷雨 (1961) ... 四鳳
    生死牌 (1961) ... 王玉環
    對窗戀 (1962) ... 阿香
    詌言蜜語 (1962) ... 林蓮明
    劉海遇仙記 (1963) ... 何秀英
    龍鳳呈祥 (1964)    
    滄海遺珠 (1965) ... 張玲玲/小如
    小忽雷 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966) ... 吳小鳳
    玉女芳踪 (1969) ... 林梅華
    臥虎村 (1969) ... 趙小妹
    屋 (1970)    
    映山紅 (1970) ... 花彩霞
    泥孩子 (1976)    
    生死搏鬥 (1977)    
    冤家 (1979)