Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇文賜
So Man-Tsz  ♂





 
Filmography (1990-2000)
 
  動作設計 (3 films)
    辣妹 (1998)    
    臥底 (2000)    
    Call in 紅唇劫 (2000)    
  副導演 (1 film)
    一步一滴血 (2000)    
  助理指導 (1 film)
    霹靂寶座 (1992)    
  演員 (25 films)
    黑蝴蝶 (1990)    
    大哥大續集 (1990)    
    虎豹小子 (1991)    
    九月初九之重見天日 (1991)    
    福星威龍 (1991)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    黑幫戰將 (1992)    
    春風少年兄 (1993)    
    紅粉殺手 (1993)    
    變色狼 (1993)    
    黑街舞男 (1993)    
    風塵十三姨 (1993)    
    越軌之狼 (1994)    
    暗殺兵團 (1994)    
    黑道追緝令 (1995)    
    日光峽谷 (1995)    
    特警急先鋒 (1995)    
    十三號指令 (1996)    
    黑幫花剌 (1996)    
    雌虎威龍 (1997)    
    向殺手挑戰 (1997)    
    火燒島之橫行霸道 (1997)    
    差婆阿嬌 (1998)    
    日本版 (1999)    
    情不容義 (2000)