Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林玉紫
Lam Yuk-Chi  ♀





 
Filmography (1992-2004)
 
  演員 (22 films)
    火爆大圈仔 (1992)    
    喋血城市 (1993)    
    赤裸狂花 (1994)    
    十三號指令 (1996)    
    軍火教父 (1997)    
    玫瑰殺手 (1997)    
    省港第一殺手 (1997)    
    街頭悍將 (1997)    
    極度獵殺 (1997)    
    向殺手挑戰 (1997)    
    X檔案之香爐風波 (1997)    
    辣妹天使 (1998)    
    奪命女煞星 (1998)    
    極道英雄 (1998)    
    女歡 (1999)    
    刺青女殺手 (1999)    
    X檔案之殺手情人 (1999)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    血的控訴 (2002)    
    駭客尖兵 (2003)    
    子彈狂飆 (2003)    
    X檔案之懺悔 (2004)