Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夏夢
Hsia Meng  ♀
Aliases:  楊濛





 
Filmography (1951-1984)
 
  監製 (3 films)
    投奔怒海 (1982)    
    自古英雄出少年 (1983)    
    似水流年 (1984)    
  演員 (42 films)
    禁婚記 (1951)    
    一家春 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    新紅樓夢 (1952)    
    絕代佳人 (1953) ... 如姬
    花花世界 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    門 (1953)    
    白日夢 (1953)    
    姊妹曲 (1954)    
    歡喜冤家 (1954)    
    都會交響曲 (1954) ... 蘭絲
    不要離開我 (1955) ... 穆桑青
    新婚第一夜 (1956) ... 林芬
    新寡 (1956) ... 方湄
    三戀 (1956) ... 白伊雯
    日出 (1956) ... 陳白露
    望夫山下 (1957)    
    春歸何虎 (1957)    
    逆旅風雲 (1957) ... 小嬌紅
    眼兒媚 (1958) ... 嚴爾梅
    夫妻經 (1958) ... 張靜芬
    搶新郎 (1958) ... 張彩鳳
    綠天鵝夜總會 (1958) ... 裘琳
    稱心如意 (1959) ... 宛芬
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    王老虎搶親 (1960) ... 周文賓
    佳人有約 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960) ... 柳氏
    香閨春情 (1960) ... 素萱
    碧波仙侶 (1960) ... 飾金牡丹
    滿園春色 (1961)    
    我們要結婚 (1962) ... 柳瑩
    三看御妹劉金定 (1962)    
    董小宛 (1963) ... 董小宛
    雪地情仇 (1963)    
    金枝玉葉 (1964)    
    故園春夢 (1964) ... 萬昭華
    烽火姻緣 (1965) ... 佘賽花
    白領麗人 (1967) ... 姜玉華
    迎春花 (1968) ... 林韻娟
  出品人 (1 film)
    自古英雄出少年 (1983)