Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁海峰
Ding Hai-Feng  ♂




 
Filmography (1989-2019)
 
  故事 (1 film)
    臘月的春 (2014)    
  演員 (18 films)
    鐵膽雄風 (1989)    
    南京1937 (1995)    
    大轉折 (1997)    
    荊軻刺秦王 (1998) ... 秦舞陽
    葵花劫 (2000)    
    小裁縫 (2002)    
    大事件 (2004) ... 張龍
    太行山上 (2005) ... 廖漢生
    三國志見龍卸甲 (2008) ... 張苞
    戀愛前規則 (2009)    
    古鎮情緣 (2010)    
    鴻門宴 (2011) ... 項莊
    邊防站 (2012)    
    紙雪花 (2012)    
    北京時間 (2015)    
    戰狼 II (2017)    
    L風暴 (2018)    
    P風暴 (2019) ... 洪亮