Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳昆
Ng Kwan  ♂





 
Filmography (1968-1994)
 
  製片 (3 films)
    妹妹要我嫁 (1970)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    紅唇春夢 (1988)    
  道具 (1 film)
    北極風情畫 (1969)    
  演員 (30 films)
    大劍客 (1968)    
    胭脂虎 (1968) ... 胡昆
    十三妹 (1969) ... -
    五鳳朝陽 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    桂芬 (1973)    
    決不低頭 (1973)    
    猛龍追踪 (1973)    
    愛情集中營 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    大明英烈 (1975)    
    愛情奪標 (1976)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    彩雲在飛躍 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    錢王、拳王 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    郭素月棺中產子 (1980)    
    飛象過河 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    靈芝異形 (1988)    
    開膛手 (1988)    
    殭屍大鬧西門町 (1988)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    殺手輓歌 (1989)    
    男兒無罪 (1992)    
    暗殺兵團 (1994)