Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李我
Lee Ngo  ♂





 
Filmography (1949-1983)
 
  製片 (1 film)
    豪華世家 (1954)    
  故事 (28 films)
    蕭月白(上集) (1949)    
    夢斷殘宵 (1949)    
    蕭月白(下集大結局) (1949)    
    凌霄孤雁 (1950)    
    妒潮 (1950)    
    梁冷艷(下集) (1950)    
    梵宮情淚 (1950)    
    朝陽 (1950)    
    鬼屋 (1950)    
    梁冷艷(上集) (1950)    
    冷落斷腸花 (1950)    
    冷桃源 (1951)    
    一帆風順 (1951)    
    霓裳恨 (1951)    
    情天孤雁 (1951)    
    兩個刁蠻女三戲蕭月白 (1952)    
    豪華世家 (1954)    
    泣殘慈母淚 (1955)    
    故苑又逢春 (1955)    
    兩重心 (1955)    
    出谷黃鶯 (1956)    
    慈母頌 (1956)    
    孔雀東南飛 (1956)    
    香城兇影 (1958)    
    麗鬼冤仇 (1959)    
    五月雨中花(下集) (1960)    
    苦心蓮(下集) (1960)    
    翠樓春曉 (1960)    
  配樂 (1 film)
    霓裳恨 (1951)    
  演員 (14 films)
    雪影寒梅 (1951) ... 江雪影
    不夜天 (1952)    
    兩個刁蠻女三戲蕭月白 (1952)    
    好女十八嫁 (1954)    
    豪華世家 (1954) ... 雲錦翔
    兩重心 (1955) ... 司馬正
    泣殘慈母淚 (1955)    
    故苑又逢春 (1955) ... 方展超
    出谷黃鶯 (1956)    
    慈母頌 (1956)    
    麗鬼冤仇 (1959)    
    苦心蓮(上集) (1960)    
    苦戀 (1964) ... 樂業
    瘋狂83 (1983) ... 覺悟因(覺得威)