Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳偉明
Chan Wai-Ming (2)
 
Filmography (2004-2018)
 
  燈光 (34 films)
    公主復仇記 (2004)    
    蝴蝶 (2004)    
    AV (2005)    
    盛夏光年 (2006)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    破事兒 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    機動部隊絕路 (2008)    
    天水圍的日與夜 (2008)    
    機動部隊伙伴 (2008)    
    東風破 (2010)    
    DIVA華麗之後 (2012)    
    等我愛你 (2012)    
    微交少女 (2013)    
    販賣·愛 (2014)    
    沒女神探 (2015)    
    碟仙碟仙 (2015)    
    貧窮富爸爸 (2015)    
    紀念日 (2015)    
    小姐誘心 (2015)    
    吉星高照2015 (2015)    
    等 (2015)    
    王家欣 (2015)    
    我老婆係明星 (2016)    
    打開我天空 (2016)    
    PG戀愛指引 (2016)    
    沖天火 (2016)    
    Good Take! (2016)    
    愛情奴隸獸 (2017)    
    小男人週記3之吾家有喜 (2017)    
    我要發達 (2017)    
    我的情敵女婿 (2018)    
    淪落人 (2018)    
    某日某月 (2018)