Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李芳菲
Lee Fong-Fei  ♀





 
Filmography (1941-1962)
 
  演員 (22 films)
    白雲塔 (1941)    
    凱風 (1944)    
    奮鬥 (1945)    
    鵬程萬里 (1945)    
    瑤池鴛鴦 (1951) ... 春香
    薔薇處處開 (1952) ... 張太太
    新紅樓夢 (1952)    
    虎落平陽 (1952) ... 女護士
    霧夜情殺案 (1954) ... 陳瑪麗
    孤兒義犬 (1954)    
    真假濟公 (1955)    
    一代魔帥 (1956) ... 七姨太
    那個不多情 (1956) ... 葉綉鳳
    臥薪嘗膽 (1956) ... 牧怡
    葡萄仙子 (1956) ... 裘莉
    紅紅 (1956) ... 梅鳳
    銀海仙歌處處聞 (1957)    
    酒色財氣 (1957)    
    袁世凱 (1957)    
    一見鍾情 (1958) ... 施黛玲
    小野貓 (1958)    
    那個不多情(續集) (1962)