Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
湯廣仁
Tong Kwong-Yan
Aliases:  湯仁
 
Filmography (1936-1982)
 
  副導演 (2 films)
    香港式的偷情 (1973)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
  場記 (1 film)
    廣東先生大破謀人寺 (1948)    
  剪接 (116 films)
    標準老婆 (好老婆) (1936)    
    白髮魔女傳(下集) (1959)    
    飛龍太子劈石救銀妃 (1960)    
    猩猩女飛馬斬魔龍(下集) (1960)    
    節婦斬情夫 (1960)    
    紮腳樊梨花 (1960)    
    樊梨花掛帥罪子 (1960)    
    猩猩女飛馬斬魔龍(上集) (1960)    
    七兒八女九狀詞 (1960)    
    金麒麟五福臨門 (1960)    
    沉香太子毒龍潭救母(上集) (1961)    
    無頭正宮救子鬧金鑾 (1961)    
    蘆花河會母 (1961)    
    花蝴蝶三氣飛天貓 (1961)    
    女飛俠紅姑 (1961)    
    沉香太子毒龍潭救母(下集) (1961)    
    十載含冤為我郎 (1961)    
    哪宅劈天救母 (1962)    
    七鳳鬥魔龍 (1962)    
    火海勝字旗 (1962)    
    平陽公主替子受斬刑 (1962)    
    哪宅三鬥紅孩兒 (1962)    
    望夫亭 (1962)    
    神眼峨眉尋太子 (1962)    
    血洗蝴蝶鏢 (1963)    
    二郎神楊戩 (1963)    
    冷秋薇(下集) (1963)    
    天齊寺會母 (1963)    
    龍虎三女霸(上集) (1963)    
    七手八臂觀世音 (1963)    
    白蟒鬧龍 (1963)    
    冷秋薇(上集) (1963)    
    子母碑 (1963)    
    龍虎三女霸(下集) (1963)    
    七彩寶蓮燈 (1963)    
    海角驚魂 (1964)    
    三個正宮救太子(下集) (1964)    
    荒唐四怪俠(上集) (1964)    
    騎樓底新娘 (1964)    
    半張碌架床 (1964)    
    十三號情報員 (1964)    
    三個正宮救太子(上集) (1964)    
    生神仙 (1964)    
    999神秘雙屍案 (1965)    
    木屋沙甸魚 (1965)    
    特務101 (1965)    
    海底骷髏塔(下集) (1965)    
    三姑嫂(下集) (1965)    
    萍嫂(上集) (1965)    
    趙飛燕 (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    萍嫂(下集) (1965)    
    三姑嫂(上集) (1965)    
    999離奇三兇手 (1965)    
    通天曉 (1966)    
    碧落紅塵(下集) (1966)    
    碧落紅塵(大結局) (1966)    
    發財鑽石寶 (1966)    
    碧落紅塵(上集) (1966)    
    荳寇干戈(上集) (1966)    
    荳寇干戈(下集) (1966)    
    龍鳳爭掛帥 (1967)    
    七公主(上集) (1967)    
    旺財嫂 (1967)    
    飛賊紅玫瑰 (1967)    
    情竇初開 (1967)    
    七公主(下集) (1967)    
    難忘初戀 (1967)    
    大家歡樂在今宵 (1968)    
    歡樂滿華堂 (1968)    
    萬紫千紅 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    多情妙賊 (1968)    
    萬紫千紅 (1968)    
    受薪大丈夫 (1968)    
    飛龍刀 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    武林三鳳(上集) (1968)    
    郎如春日風 (1969)    
    差利捉錯貓 (1969)    
    滿天神佛 (1969)    
    玉女劍 (1969)    
    成家立室 (1969)    
    蔓莉蔓莉我愛你 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    娘惹之戀 (1969)    
    紅燈綠燈 (1969)    
    有殺冇賠 (1970)    
    神探一號 (1970)    
    丈夫要我嫁 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    小姐不在家 (1970)    
    滿肚密圈 (1970)    
    偷心賊 (1970)    
    歡樂人生 (1970)    
    一代棍王 (1970)    
    迷你老爺車 (1971)    
    香港式的偷情 (1973)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
    蕩女奇行 (1973)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    瘋狂大笨賊 (1974)    
    女人面面觀 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    夠格女郎 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980)    
    邪鬥串 (1980)    
    綠印 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    叻女正傳 (1981)    
    阿燦出千 (1981)    
    怒火風雲 (1982)    
    追女卅六房 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)