Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
易美詩
Macy Yik Mei-See
Aliases:  易美施

 
Filmography (1998-2006)
 
  副導演 (8 films)
    愛情夢幻號 (1999)    
    蜜桃成熟時3蜜桃仙子 (1999)    
    陰陽路五之一見發財 (1999)    
    緣份有Take 2 (2000)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    千禧願 (2001)    
    愛情白麵包 (2001)    
    男人三十攪攪震 (2001)    
  演員 (6 films)
    9413 (1998) ... 女人質
    星願 (1999)    
    蜜桃成熟時3蜜桃仙子 (1999)    
    陰陽路之凶周刊 (1999) ... 記者
    男人三十攪攪震 (2001)    
    4X100 水著份子 (2001)    
  場記 (4 films)
    9413 (1998)    
    夜叉 (1999)    
    無問題 (1999)    
    老夫子2001 (2001)    
  服裝 (1 film)
    對不起,隊 妳 (1998)    
  編劇 (5 films)
    獸性難馴 (2001)    
    飄忽男女 (2002)    
    我愛一碌葛 (2002)    
    凶宅 (2005)    
    地老天荒 (2006)