Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張望(1)
Zhang Wang (1)
 
Filmography (1961-1994)
 
  錄音 (18 films)
    天倫(上集) (1961)    
    鬼新娘 (1964)    
    英雄後代 (1969)    
    意亂情真 (1969)    
    金色年華 (1969)    
    三個十七歲 (1972)    
    鐵樹開花 (1973)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    密殺令 (1980)    
    泰山屠龍 (1980)    
    少林小子 (1984)    
    黃河大俠 (1988)    
    中華英雄 (1988)    
    聯手警探 (1991)    
    武林聖鬥士 (1992)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    壯士斷臂 (1994)    
  配樂 (1 film)
    黃河大俠 (1988)