Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張望(1)
Zhang Wang (1)
 
Filmography (1961-1994)
 
  錄音 (18 films)
    天倫(上集) (1961)    
    鬼新娘 (1964)    
    意亂情真 (1969)    
    金色年華 (1969)    
    英雄後代 (1969)    
    三個十七歲 (1972)    
    鐵樹開花 (1973)    
    泰山屠龍 (1980)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    密殺令 (1980)    
    少林小子 (1984)    
    中華英雄 (1988)    
    黃河大俠 (1988)    
    聯手警探 (1991)    
    武林聖鬥士 (1992)    
    白蓮邪神 (1993)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    壯士斷臂 (1994)    
  配樂 (1 film)
    黃河大俠 (1988)