Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Sound Wave 錄音室
Sound Wave Studio
 
Filmography (1989-1993)
 
  錄音 (34 films)
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    驚魂記 (1989)    
    流氓差婆 (1989)    
    再起風雲 (1989)    
    龍在天涯 (1989)    
    洗黑錢 (1990)    
    爛賭財神 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    聖戰風雲 (1990)    
    監獄不設防 (1990)    
    阿飛正傳 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    風雨同路 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    金瓶風月 (1991)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    縱橫四海 (1991)    
    不文小丈夫之銀座嬉春 (1991)    
    馬路英雄 (1991)    
    竹夫人 (1991)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    賭王至尊 (1991)    
    伴我縱橫 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    籠民 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    不文騷 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    與鴨共舞 (1992)    
  混音 (10 films)
    小男人周記 (1989)    
    發達先生 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    西環的故事 (1990)    
    監獄不設防 (1990)    
    人在紐約 (1990)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    神探乾濕褸 (1993)