Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Sound Wave 錄音室
Sound Wave Studio
 
Filmography (1989-1993)
 
  聲音後期製作室 (42 films)
    發達先生 (1989)    
    再起風雲 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    龍在天涯 (1989)    
    驚魂記 (1989)    
    流氓差婆 (1989)    
    小男人周記 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    爛賭財神 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    風雨同路 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    人在紐約 (1990)    
    西環的故事 (1990)    
    聖戰風雲 (1990)    
    阿飛正傳 (1990)    
    監獄不設防 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    竹夫人 (1991)    
    金瓶風月 (1991)    
    馬路英雄 (1991)    
    縱橫四海 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    賭王至尊 (1991)    
    不文小丈夫之銀座嬉春 (1991)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    與鴨共舞 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    不文騷 (1992)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    伴我縱橫 (1992)    
    籠民 (1992)    
    神探乾濕褸 (1993)