Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王永華(1)
Wang Yong-Hua
 
Filmography (1954-1980)
 
  錄音 (409 films)
    夜祭金嬌 (1954)    
    狀元狀扁女狀元 (1956)    
    著錯舅爺鞋 (1956)    
    雷振聲縱橫江湖錄 (1956)    
    流浪兒 (1958)    
    浪子回頭 (1958)    
    給我一個吻 (1958)    
    一夜風流 (1958)    
    借紅燈 (1958)    
    飛來艷福 (1959)    
    偷情記 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    丈夫的情人 (1959)    
    玻璃鞋 (1959)    
    畸人艷婦 (1960)    
    不了情 (1961)    
    千嬌百媚 (1961)    
    賣吻記 (1961)    
    皆大歡喜 (1961)    
    花田錯 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    閰惜姣 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    姊妹情仇 (1963)    
    妲己 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    王昭君 (1964)    
    血手印 (1964)    
    情人石 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    黑森林 (1964)    
    大地兒女 (1965)    
    山歌姻緣 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    心花朵朵開 (1965)    
    鱷魚河 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    萬古流芳 (1965)    
    邊城三俠 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    山賊 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    珊珊 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    新陳三五娘 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    紫貝殼 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    黛綠年華 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    盤絲洞 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    船 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    催命符 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    垂死天鵝 (1967)    
    奪魂鈴 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    落花時節 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    虹 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    三燕迎春 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    寒煙翠 (1968)    
    狐俠 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    金石情 (1968)    
    拜倒石榴裙 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    神刀 (1968)    
    獵人 (1969)    
    青春萬歲 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    死角 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    三笑 (1969)    
    山河血 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    裸血 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    雙喜臨門 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    胡姬花 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    一池春水 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    女子公寓 (1970)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    裸情 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    報仇 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    青春戀 (1970)    
    遺產伍億圓 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    春火 (1970)    
    殺機 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    血符門 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    童子功 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    狐鬼嬉春 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    火併 (1971)    
    我愛金龜婿 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    來如風 (1971)    
    鑽石艷盜 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    齊人樂 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    惡客 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    黑店 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    群英會 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    多謝老闆娘 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    快活林 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    大海盜 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    失身 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    警察 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    毒女 (1973)    
    土匪 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    醜聞 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    面具 (1974)    
    天網 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    朋友 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    早熟 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    香港73 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    神化外母古惑妻 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    神打 (1975)    
    大老千 (1975)    
    同居 (1975)    
    長髮姑娘 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    降頭 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    七面人 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    少林寺 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    死囚 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    猩猩王 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    血芙蓉 (1978)    
    五毒 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    剪刀石頭布 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    銷魂玉 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    碟仙 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
  剪接 (5 films)
    患難夫妻 (1954)    
    錯燒龍鳳燭 (1954)    
    蘇小妹三難新郎 (1955)    
    生路 (1956)    
    西遊記 (1956)    
  混音 (3 films)
    曉風殘月 (1960)    
    遊俠兒 (1970)    
    林沖夜奔 (1972)