Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐炳光
Tsui Ping-Kwong
 
Filmography (1964-1986)
 
  錄音 (154 films)
    狀元及第 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    中國超人 (1975)    
    八萬罪人 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    教頭 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    七煞 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    情俠追風劍 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    請帖 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    金手指 (1980)    
    邪 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    踩線 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    長輩 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    蠱 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    武館 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    檸檬可樂 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    青春1000日 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    武松 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    三闖少林 (1983)    
    日劫 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    男與女 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    表錯七日情 (1983)    
    霹靂雷電 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    連體 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    緣份 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    窺情 (1984)    
    城市之光 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    女人心 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    非法移民 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    殺妻二人組 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)