Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高圓圓
Gao Yuan-Yuan  ♀





 
Filmography (1997-2019)
 
  演員 (29 films)
    愛情麻辣燙 (1997)    
    決戰芝加哥 (2000)    
    十七歲的單車 (2001)    
    羲厘景毞腔華沺 (2002)    
    青紅 (2005)    
    寶貝計劃 (2006) ... Melody
    第三個人 (2007) ... 肖可
    男才女貌 (2007)    
    左右 (2008)    
    好雨時節 (2009)    
    南京!南京! (2009) ... 姜淑云
    成都,我愛你 (2009)    
    三笑 (2010) ... 高小姐
    愛出色 (2010)    
    無人駕駛 (2010) ... 肖云
    海洋天堂 (2010) ... 大福母親
    單身男女 (2011) ... 程子欣
    君子道 (2011)    
    哨聲嘹亮 (2011)    
    搜索 (2012) ... 葉藍秋
    高海拔之戀II (2012) ... 圓圓
    盲探 (2013) ... 丁丁
    我的1876 (2013)    
    一生一世 (2014)    
    咱們回家吧 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    君子道 (2015)    
    咱們結婚吧 (2015)    
    風林火山 (2019)