Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔡國平
Choi Kwok-Ping  ♂
Aliases:  細波,  細波平





 
Filmography (1990-2017)
 
  動作設計 (2 films)
    淺藍深藍 (2006)    
    破風 (2015)    
  助理指導 (17 films)
    赤裸羔羊 (1992)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    少年衛斯理之天魔之子 (1993)    
    少年衛斯理II聖女轉生 (1994)    
    刀 (1995)    
    黑金 (1997)    
    五行戰士 (1997)    
    七劍 (2005)    
    光輝歲月 (2012)    
    超級經理人 (2013)    
    魔警 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    道士下山 (2015)    
    三人行 (2016)    
    驚心破 (2016)    
  演員 (88 films)
    賭俠 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    唯我獨尊 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    異域 (1990)    
    海狼 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    佈局 (1991)    
    縱橫四海 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    夢醒血未停 (1991)    
    老表,你好野! (1991)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    逃學威龍2 (1992)    
    特異功能猩求人 (1992)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    草莽英雌 (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    力王 (1992)    
    火種 (1993)    
    黑豹天下 (1993)    
    日落卡門 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993) ... [武師]
    神探乾濕褸 (1993)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)    
    夢差人 (1994) ... 小波
    燈籠 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    初生之犢 (1994)    
    新英雄本色 (1994)    
    海角危情 (1994)    
    暴雨驕陽 (1994)    
    都市情緣 (1994)    
    無味神探 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    慈雲山十三太保 (1995)    
    公僕II (1995)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    墮落天使 (1995)    
    刀 (1995)    
    冇面俾 (1995)    
    金玉滿堂 (1995)    
    迷情特警 (1995)    
    賭聖2街頭賭聖 (1995)    
    元洲街王后 (1995)    
    虎猛威龍 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    金榜題名 (1996)    
    孟波 (1996)    
    新喋血雙雄 (1996)    
    攝氏32度 (1996)    
    古惑女之決戰江湖 (1996) ... 阿波
    食神 (1996)    
    97古惑仔戰無不勝 (1997)    
    97家有囍事 (1997)    
    奪舍 (1997)    
    黑金 (1997)    
    古惑天堂 (1997)    
    熱血最強 (1997)    
    殺手之王 (1998)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    陽光警察 (1999)    
    喜劇之王 (1999)    
    藍煙火 (2000)    
    九龍冰室 (2001)    
    重裝警察 (2001)    
    無問題2 (2002)    
    安娜與武林 (2003)    
    旺角黑夜 (2004)    
    猛龍 (2005)    
    出埃及記 (2007)    
    畫皮 (2008) ... [武師]
    劍雨 (2010) ... [武師]
    出水芙蓉 (2010) ... [武師]
    光輝歲月 (2012)    
    殭屍 (2013) ... [武師]
    超級經理人 (2013) ... [武師]
    一個人的武林 (2014) ... [武師]
    魔警 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014) ... [武師]
    陀地驅魔人 (2015) ... [武師]
    選老坐 (2016)    
    黑白迷宮 (2017) ... [武師]