Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔡國平
Choi Kwok-Ping  ♂
Aliases:  細波,  細波平





 
Filmography (1990-2016)
 
  動作設計 (2 films)
    淺藍深藍 (2006)    
    破風 (2015)    
  助理指導 (17 films)
    赤裸羔羊 (1992)    
    少年衛斯理之天魔之子 (1993)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    少年衛斯理II聖女轉生 (1994)    
    刀 (1995)    
    黑金 (1997)    
    五行戰士 (1997)    
    七劍 (2005)    
    光輝歲月 (2012)    
    超級經理人 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    魔警 (2014)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    道士下山 (2015)    
    驚心破 (2016)    
    三人行 (2016)    
  演員 (87 films)
    唯我獨尊 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    異域 (1990)    
    賭俠 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    縱橫四海 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    夢醒血未停 (1991)    
    老表,你好野! (1991)    
    海狼 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    佈局 (1991)    
    草莽英雌 (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    力王 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    逃學威龍2 (1992)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    特異功能猩求人 (1992)    
    日落卡門 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993) ... [武師]
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)    
    火種 (1993)    
    黑豹天下 (1993)    
    初生之犢 (1994)    
    新英雄本色 (1994)    
    海角危情 (1994)    
    暴雨驕陽 (1994)    
    都市情緣 (1994)    
    夢差人 (1994) ... 小波
    燈籠 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    刀 (1995)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    墮落天使 (1995)    
    金玉滿堂 (1995)    
    冇面俾 (1995)    
    迷情特警 (1995)    
    賭聖2街頭賭聖 (1995)    
    元洲街王后 (1995)    
    虎猛威龍 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    無味神探 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    慈雲山十三太保 (1995)    
    公僕II (1995)    
    新喋血雙雄 (1996)    
    攝氏32度 (1996)    
    古惑女之決戰江湖 (1996) ... 阿波
    食神 (1996)    
    金榜題名 (1996)    
    孟波 (1996)    
    黑金 (1997)    
    熱血最強 (1997)    
    古惑天堂 (1997)    
    97古惑仔戰無不勝 (1997)    
    97家有囍事 (1997)    
    奪舍 (1997)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    殺手之王 (1998)    
    喜劇之王 (1999)    
    陽光警察 (1999)    
    藍煙火 (2000)    
    重裝警察 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    無問題2 (2002)    
    安娜與武林 (2003)    
    旺角黑夜 (2004)    
    猛龍 (2005)    
    出埃及記 (2007)    
    畫皮 (2008) ... [武師]
    劍雨 (2010) ... [武師]
    出水芙蓉 (2010) ... [武師]
    光輝歲月 (2012)    
    殭屍 (2013) ... [武師]
    超級經理人 (2013) ... [武師]
    天師鬥殭屍 (2014) ... [武師]
    一個人的武林 (2014) ... [武師]
    魔警 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015) ... [武師]
    選老坐 (2016)