Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王杰
Wang Jie (1)
Aliases:  王傑 (3)
 
Filmography (1987-2015)
 
  動作設計 (1 film)
    落花坡情仇 (1991)    
  製片 (4 films)
    飛鷹 (2004)    
    響尾伏魔棒 (2014)    
    金錢豹子湯隆 (2014)    
    鄆城風雲 (2015)    
  副導演 (1 film)
    金裝大酒店 (1988)    
  美術 (18 films)
    香魂女 (1992)    
    女帥男兵 (2000)    
    晁盖 (2011)    
    菜園子張青 (2012)    
    金大堅與蕭讓 (2013)    
    喪門神鮑旭 (2013)    
    一枝花與鐵臂膊 (2013)    
    神算子蔣敬 (2013)    
    鐵面孔目裴宣 (2013)    
    旱地忽律朱貴 (2013)    
    響尾伏魔棒 (2014)    
    顧大嫂與孫新 (2014)    
    險道神鬱保四 (2014)    
    金錢豹子湯隆 (2014)    
    醜郡馬宣贊 (2014)    
    青眼虎李雲 (2014)    
    沒羽箭張清 (2014)    
    鄆城風雲 (2015)    
  場記 (2 films)
    猛鬼學堂 (1988)    
    一眉道人 (1989)    
  演員 (5 films)
    八卦蓮花掌 (1987)    
    落花坡情仇 (1991)    
    大魔術師 (2012)    
    響尾伏魔棒 (2014)    
    顧大嫂與孫新 (2014)