Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
小麒麟
Little Unicorn  ♂





 
Filmography (1950-1986)
 
  動作設計 (8 films)
    劍膽 (1969)    
    四武士 (1969)    
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    雲姑 (1971)    
    猛龍過江 (1972)    
    麒麟掌 (1973)    
    天螺大破五行陣 (1977)    
  演員 (122 films)
    方世玉父子報血仇 (1950) ... 小方世玉
    峨嵋飛俠誤闖風火島 (1951)    
    哪宅爭奪聚寶盆 (1951) ... 假孫悟空
    第二夫人 (1951)    
    花木蘭 (1951)    
    銀海春光 (1951)    
    海棠花濺淚 (1952) ... 牛仔
    父之過 (1953)    
    處處喜相逢 (1953)    
    佛前燈照狀元紅 (1953) ... 祖家駒幼年時
    歷刼英雄 (1953)    
    三審玉堂春 (1955)    
    一劍恩仇 (1964)    
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    南北兩家親 (1964)    
    白骨離魂針(下集) (1964) ... 苗人
    五鼠鬧東京 (1964)    
    蜜月 (1965) ... 打手乙
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    糊塗大偵探 (1965) ... 卡喇蘇
    閻王令 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    情海金枝 (1965)    
    海底骷髏塔(下集) (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    999神秘雙屍案 (1965) ... 探員
    文素臣 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    飛賊含笑火 (1966)    
    鐵膽 (1966)    
    玉女含冤 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    701烏龍女偵探 (1966) ... 飛仔陳亨利
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    真假兇手 (1966) ... 阿才
    金鼎游龍 (1966)    
    哪宅收七妖 (1966) ... 蜈蚣精
    金菩薩 (1966)    
    觀音得道香花山大賀壽 (1966) ... 金童
    琴劍恩仇 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    矇查查的愛情 (1967)    
    天劍絕刀 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    兔女郎 (1967) ... -
    殺手粉紅鑽 (1967)    
    那個少女不多情 (1967)    
    追魂鏢 (1968)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    霧美人 (1968)    
    危險十七歲 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    方世玉三打木人巷 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    怪俠三氣胭脂虎 (1968)    
    七彩難兄難弟 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    青春戀歌 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    情人不要忘記我 (1968) ... 飛仔甲
    飛男飛女 (1969) ... 九金剛首
    龍門金劍 (1969)    
    歡樂砍聲滿華堂 (1969)    
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    冷暖青春 (1969)    
    神偷姊妹花 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    飛女正傳 (1969)    
    滿天神佛 (1969) ... 披頭九
    劍膽 (1969)    
    說謊的人 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    四武士 (1969) ... 汪奇湖
    殺戒 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    蕩女痴男 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    神劍游龍 (1970)    
    鈔票與我 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    獅王之王 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    血爪 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    巴士站 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    血符門 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    火併 (1971)    
    浪子之歌 (1971) ... 黑鬼
    精武門 (1972) ... 精武門弟子
    霹靂拳 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    黑店 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    猛龍過江 (1972) ... 阿榮
    血愛 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    群英會 (1972)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    野種 (1974)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    唐山阿弟 (1976)    
    天螺大破五行陣 (1977)    
    鬼影神功 (1979)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    少林醉棍 (1983)    
    天煞 (1986)