Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳非(1)
Chan Fai (1)  ♂



 
Filmography (1947-1960)
 
  製片 (1 film)
    節婦審貪官 (1960)    
  演員 (72 films)
    情天血淚 (1947) ... 陳新棠
    鐵膽 (1947) ... 卓頭非
    危城蝶侶 (1947)    
    難測婦人心 (1947) ... 蘇伯
    鬼馬砍王戇舅爺 (1947)    
    儂本多情 (1947)    
    女鏢師(續集) (1947)    
    三月杜鵑魂 (1947)    
    步步高陞 (1948)    
    款擺紅綾帶 (1948) ... 胡三錢
    御貓大戰錦毛鼠 (1948)    
    太太萬歲 (1948)    
    風流女賊 (1948) ... 偵緝
    銅鎚俠大戰九花娘 (1948) ... 小刀王二
    阿女 (1948)    
    再生緣 (1948)    
    差利遊地獄 (1949)    
    李元霸 (1949) ... 雄闊海
    小老虎大戰殺人王 (1949) ... 探員甲
    武則天 (1949)    
    黃飛鴻傳(下集大結局) (1949) ... 爪牙甲
    七劍十三俠 (上集) (1949) ... 李彪
    梁天來 (1949)    
    啞老婆 (1949)    
    怪俠飛天龍 (1949) ... 管賬
    方世玉夷戰峨眉山 (1949)    
    黃飛鴻傳(上集) (1949)    
    司馬夫大破密糖黨 (1949) ... 流氓甲
    石鬼仔夜戰五虎將 (1949) ... 王埧雄
    差利沖破天仙陣 (1949)    
    桃花大俠 (1949)    
    廣東十虎屠龍記 (1950)    
    女俠胭脂虎 (1950) ... 金師爺
    方世玉擂台招親(下集大結局) (1950)    
    關東九俠 (1950)    
    扭紋柴 (1950)    
    峨嵋鴛鴦劍 (1950)    
    江湖奇俠 (1950)    
    火燒少林寺 (1950)    
    荒江女俠(二集) (1950)    
    荒江女俠血濺飛雲塔 (1950)    
    峨嵋飛劍俠大破青螺谷 (1950)    
    法網難逃 (1950)    
    方世玉擂台招親(上集) (1950)    
    黃飛鴻傳第四集:梁寬歸天 (1950)    
    丁財兩旺 (1951)    
    對錯親家 (1951) ... 賀客
    三打祝家莊(下集) (1951)    
    寶劍明珠 (1951) ... 加新
    哪宅爭奪聚寶盆 (1951) ... 蛇王
    無敵連環鏢 (1951)    
    荒江女俠大破蜈蚣陣 (1951)    
    飛刀李鳳嬌 (1951)    
    三打祝家莊(上集) (1951) ... 祝虎
    血染杜鵑紅 (1951) ... 職員
    一丈紅 (1952) ... 警探
    神腿大俠 (1952)    
    月夜痴魂 (1952) ... 地下工作者
    蠶蟲師爺 (1952)    
    春色滿華堂 (1952)    
    再訪香城艷 (1952)    
    做慣乞兒懶做官 (1953) ... 吳明
    粉蝶鬧香城 (1953)    
    胡不歸 (1953) ... 方振威
    再生花 (1953)    
    歷刼英雄 (1953)    
    八俠英雄傳 (1955)    
    銀河抱月 (1955)    
    春殘夢斷 (1955) ... 男僕
    人頭奇案 (1955)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    節婦審貪官 (1960) ... 張器